Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.07.2021
Dovolená 26.7.-6.8.2021
Prázdninovou relaxaci s rodinou a načerpání nových sil máme letos v termínu26. 7. – 6. 8. 2021. Od pondělí 9. 8. 2021 vám budeme plně k dispozici a z... číst celé
15.06.2021
Tepelné čerpadlo MINI+ nově v naší nabídce
Bivalentní zdroj o výkonu 10 kW, který pokryje vyšší tepelné ztráty starších nemovitostí a zajistí tepelný komfort i v případě extrémního počasí. Mode... číst celé
18.05.2021
Přidáváme klimatizace TOSHIBA na e-shop
Novinky v nabídce - klimatizace značky Toshiba Klimatizace s oblečky na míru, wi-fi nebo zvláště tichým režimem Klimatizace HAORI ve splitu i multis... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Prodáváme systémy
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti NEOTA CZ s.r.o., se sídlem Štefánikova 75/8, 602 00 Brno, IČ 277 594 31, zapsaná u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 57059 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním e-mailu na kontaktní adresu obchod@neota.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak si vybrat správnou klimatizaci?
18.05.2021 Klimatizace
Jak si vybrat správnou klimatizaci?
Pro výběr správné klimatizace si musíte položit 4 otázky a znát na ně odpověď. číst celé
Jak efektivně a zdravě vychladit interiér?
Jak efektivně a zdravě vychladit interiér?
Jak efektivně a zdravě vychladit interiér? číst celé
Jaký zvolit výkon tepelného čerpadla?
Jaký zvolit výkon tepelného čerpadla?
5 bodů, jak určit správný výkon tepelného čerpadla číst celé
Jak vybrat tepelné čerpadlo?
Jak vybrat tepelné čerpadlo?
Na co byste se měli ptát, než si pořídíte tepelné čerpadlo vzduch-voda? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednouměsíčně.
© 2021 NEOTA CZ s.r.o. - web vytvořil zsto.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.