Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.07.2021
Dovolená 26.7.-6.8.2021
Prázdninovou relaxaci s rodinou a načerpání nových sil máme letos v termínu26. 7. – 6. 8. 2021. Od pondělí 9. 8. 2021 vám budeme plně k dispozici a z... číst celé
15.06.2021
Tepelné čerpadlo MINI+ nově v naší nabídce
Bivalentní zdroj o výkonu 10 kW, který pokryje vyšší tepelné ztráty starších nemovitostí a zajistí tepelný komfort i v případě extrémního počasí. Mode... číst celé
18.05.2021
Přidáváme klimatizace TOSHIBA na e-shop
Novinky v nabídce - klimatizace značky Toshiba Klimatizace s oblečky na míru, wi-fi nebo zvláště tichým režimem Klimatizace HAORI ve splitu i multis... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Prodáváme systémy
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti NEOTA CZ s.r.o., se sídlem Štefánikova 75/8, 602 00 Brno, IČ 277 594 31, zapsaná u krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 57059 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ECOMAIL.CZ s.r.o., Na Zderaze 1275/15, 120 00 Praha 2
    • Marketingový specialista Zdeněk Stoklasa, Na Zahrádkách 892, Bystřice pod Hostýnem, IČO: 86931725
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak si vybrat správnou klimatizaci?
18.05.2021 Klimatizace
Jak si vybrat správnou klimatizaci?
Pro výběr správné klimatizace si musíte položit 4 otázky a znát na ně odpověď. číst celé
Jak efektivně a zdravě vychladit interiér?
Jak efektivně a zdravě vychladit interiér?
Jak efektivně a zdravě vychladit interiér? číst celé
Jaký zvolit výkon tepelného čerpadla?
Jaký zvolit výkon tepelného čerpadla?
5 bodů, jak určit správný výkon tepelného čerpadla číst celé
Jak vybrat tepelné čerpadlo?
Jak vybrat tepelné čerpadlo?
Na co byste se měli ptát, než si pořídíte tepelné čerpadlo vzduch-voda? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme maximálně jednouměsíčně.
© 2021 NEOTA CZ s.r.o. - web vytvořil zsto.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.